Gratis Quickscan

Maak gebruik van de gratis Quickscan.

Heeft u een lastig of complex arbeidsongeschiktheid dossier van een werknemer waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken?

Er zijn van die hoofdpijndossiers… Je denkt hoe komen we hier verder mee? Doen we alles goed? Zijn er nog mogelijkheden om de werkhervatting te versnellen? Hebben we alle risico’s in kaart? Voldoen we aan de Wet Verbetering Poortwachter en komen we door een eventuele WIA-beoordeling?

Caroja Arbeidsadvies geeft antwoord op al deze vragen en biedt handvatten bij huidige en toekomstige verzuimdossiers, om kritieke situaties te signaleren en op te lossen in de vorm van een gratis QuickScan.

In veel gevallen kan er al direct een aanbeveling, advies of opvolging gegeven worden. Mocht er toch nog vervolgonderzoek moeten plaatsvinden dan kan er een volledige dossiercheck plaatsvinden. De investering die we graag vanuit onze kant doen, is ongeveer tussen de 2 à 4 uur.

werkstress

Wat houdt het in?

  • We lichten een (complex) verzuimdossier naar keuze door;
  • U ontvangt een document met onze bevindingen, mogelijke risico’s en adviezen ten aanzien van te nemen vervolgstappen;
  • Wij kijken ook naar het begin en verloop van het verzuimtraject. We beschrijven zaken die ons zijn opgevallen en zetten uiteen wat wij zouden hebben geadviseerd dan wel hoe wij zouden hebben gehandeld in bepaalde (kritieke) situaties;
  • Het document wordt zo opgesteld dat het helder wordt wat nodig is om het dossier te repareren dan wel de schade te beperken. Daarnaast kunt u leren van deze situatie en daarmee handvatten hebben voor toekomstige verzuimdossiers.

Vraag nu een gratis Verzuim & WIA Dossiercheck aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.